Minun tarinani - Elämänhuolto
11
page-template-default,page,page-id-11,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,tribe-no-js,,select-theme-ver-4.4,elementor-default,elementor-page elementor-page-11
 

Minun tarinani

Olin vuosia tulosvastuullisena esimiehenä, sain hyvää tulosta aikaiseksi, mutta eniten nautin kuitenkin siitä, kun sain erilaisissa tilanteissa auttaa ihmisiä. Elämässäni on työn lisäksi ollut hyvinkin haasteellisia aikoja, täytin niitä odotuksia, joita muut minulle asettivat, kuvitellen niiden olevan omiani. Vuosikausia etenin miettimättä mitä minä itse elämältäni haluaisin, mikä olisi minulle hyväksi ja tekisi minut onnelliseksi. Mikä elämässä lopulta on oikeasti arvokasta? Lopputuloksena oli burnout, johon johtivat monet eri syyt, joista haastava työ oli vain yksi muiden joukossa.

Minun oli muutettava elämääni!

Raahauduin ja rämmin kuin sumussa läpi avioeron, taloudelliset haasteet ja vaikean masennuksen. Toipuminen oli hidasta, mutta tapahtui pikkuhiljaa. Sieltä täältä löytyi pienen pieniä aavistuksia mihin suuntaan toivoisin elämäni kulkevan ja keräsin hitusen kerrallaan voimiani.

Opiskelin, luin, lepäsin, nukuin, halailin lapsiani, toivuin. Tein niitä asioita, joita rakastan, mistä nautin ja saan voimaa. Asioita, jotka ovat minulle tärkeitä nyt ja aina.

elamanhuolto.fi

Nyt elän onnellisempaa ja rakkauden täyteisempää elämää kuin vuosikausiin. Matkan varrella osa ihmisistä tippui pois elämästäni, toisten kanssa ystävyys ja yhteys vahvistuivat entistä voimakkaammaksi, lisäksi on tullut uusia ja antoisia ystävyyssuhteita.
Huikeita ovat myös kohtaamiset lähes tuntemattomien ihmisten kanssa,
jotka tuovat roppakaupalla lisää kokemusta ihmisten mielenkiintoisuudesta.

Vuosien varrella olen etsinyt itselleni apukeinoja kaiken maailman hoidoista ja kirjoista, käynyt erilaisia kursseja ja kuuntelemassa luentoja. Olen löytänyt apukeinoja selvitä haasteellisista tilanteista eteenpäin ja ilokseni huomannut, että jakamalla omaa osaamistani ja kokemuksiani, olen pystynyt auttamaan monia muita eteenpäin mahdottomilta tuntuneiden tilanteiden yli.
Kiitokset olen tuntenut syvällä sydämessäni ja tiedän, että tätä minä todella haluan elämässäni tehdä.
Jos minä selvisin, kuka tahansa voi selvitä.

Elämänmuutokset ovat mullistavia tapahtumia elämässä, ne voivat aiheuttaa innostusta ja samaan aikaan vastustusta, lähteä lumipalloefektin lailla pyörimään myös ympäristössä.
Ne voivat olla pelottavia ja hurjan lamaannuttaviakin.

Mutta haluan sanoa sinulle, joka luet tätä: SINÄ SELVIÄT!

Olen tässä apunasi, jos niin haluat. Valtavan iso halaus Sinulle.

elämänhuolto.fi
-Niina-

NÄMÄ TUTKINNOT IHMISSUHTEISIIN LIITTYEN OLEN SUORITTANUT:

  • MB Life CoachMB
  • Aarrekarttaohjaaja
  • Rakastava valinta Parisuhteen parhaaksi -ohjaaja –
  • Suomalainen eroseminaari -ohjaaja 
  • Parisuhteen palikat -ohjaaja