[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

ERO, IHMISSUHDE, PARISUHDE, RAKKAUS.

Uskon, että voit saavuttaa onnellisemman elämän, jos vain itse olet valmis ja aidosti halukas muutokseen.

​Ero, miten selviän siitä tai rakkaussuhteen päättymisestä?
Entä miten huollan ihmissuhteita?
Miten parannamme parisuhdettamme?
Olemmeko oikeat ihmiset toisillemme?
Miten jaksan kiirettä ja eri tahojen vaatimuksia?
Miten voin elää onnellisempaa elämää, onko se mahdollista?
Voinko elää omien toiveideni ja arvojeni mukaista elämää?
Miten elämänlaatua voi parantaa?

Monellakin tavalla, ohjaan ja neuvon sinua mielelläni.

Elämän huollon valmennuksissa saat konkreettisia ohjeita kulkiessasi kohti tavoitteitasi.
Elämän huollon kursseilla ja seminaareissa saat apukeinoja ja vertaistukea elämäsi muutoksissa, käännekohdissa, avioerotilanteessa tai ihmissuhdeongelmissa.

Se miten olemme käyttäytyneet ihmissuhteissa elämämme aikana, on asia jota voi olla vaikea tutkiskella. Ei ole helppoa “katsoa peiliin”. Parisuhteen ongelmissa on aina kaksi osapuolta. Selvittämällä omaa osuutta suhteen haasteissa, on toden totta mahdollista kasvaa ihmisenä, ja oppia elämään onnellisempaa elämää.
Usko pois, I´ve been there, done that.

Moni kurssini käynyt on tokaissut;
Miksen tullut aiemmin? Miksen tajunnut näitä asioita jo parikymppisenä? Olisipa joku kertonut minulle nämä aikoja sitten!

Näitä sivuja tutkimalla löydät erilaisia vaihtoehtoja niin henkilökohtaisista valmennuksista, kuin kursseista ja seminaareistakin.

Jos sinulla on jo oma ryhmä, työporukka tai kaveripiiri koossa, voimme yhdessä suunnitella juuri oikeat luennot tai kurssit teitä varten.

Tervetuloa huoltamaan elämääsi!

– Niina

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]