elämänhuolto.fi

Miten toimii rakastavat ihmissuhteet?
Miten saada parisuhde tai ihmissuhde toimimaan paremmin?
Miten toimii terve ja arvostava parisuhde tai ihmissuhde?
Olemmeko halukkaita työstämään rakkaussuhdettamme?

 

Rakastava valinta -seminaari antaa välineitä sekä parisuhteen että muiden ihmissuhteiden kehittämiseen. Seminaarin voi osallistua niin pariskuntana kuin sinkkunakin, aiheet sopivat täydellisesti meille kaikille!
Tämä seminaari on parisuhteen perusoppeja uudella tavalla läpikäyvä kurssi, josta vanhat parit saavat uutta näkökulmaa arkeensa ja vasta-aloittelevat oppivat parempaa parisuhdelukutaitoa jo ennakkoon.
Osallistujiksi soveltuvat kaikki parisuhteiden mekanismeista kiinnostuneet, ei siis parisuhdekriisiin ajautuneet. Kaikki, joita kiinnostaa oppia ennakkoon, jotta hankalimmilta hankauksilta vältyttäisiin.


Seminaariin voi osallistua myös yksin, sillä kurssilla työskennellään joka tapauksessa yksilöllisesti itsetuntemuksen ja omien voimavarojen kanssa. 
Tarkoitus on oppia tuntemaan itsensä paremmin ja tutkia omaa käytöstä parisuhteen osapuolena, sekä kuinka tehdä rakastavia valintoja parisuhteensa puolesta nyt ja jatkossa. Päämääränä on turvallinen ja rakkaudellinen pari- tai ihmissuhde.

 

Rakastava valinta viikonloppukursseilla käymme läpi samat tärkeät asiat jotka kuuden viikon kursseillakin. Aikataulu on räätälöity viikonlopun mittaiseksi, jolloin ihmissuhteiden kannalta tärkeimmät opit ja työkalut saadaan varmasti haltuun. Kuuden viikon kurssilla aikaa ajatuksille on ja aiheiden työstämiselle on toki reilusti enemmän.
Lyhyt kurssi sopii loistavasti myös yksittäisille pareille, jos ryhmätyöskentely tuntuu jostain syystä haasteelliselta.

 

Menetelmä on pedagoginen ja perustuu yhdysvaltalaisen Bruce Fisherin teoriaan parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus vaikuttaa.
Tärkeintä on sitoutuminen, uteliaisuus sekä halu syventää itsetuntemustaan ja vuorovaikutustaitojaan. Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista.

 

Seuraavien Tapanilan ja Porvoon kurssien päivämäärät löydät täältä.

Voit ostaa kurssin itsellesi tai läheisellesi lahjaksi täältä.

Rakastava valinta kurssin omat sivut löydät täältä.

Seminaarin hinta on 95,00€ / henkilö, 170,00€ / pariskunta.

 

Ilmoittautuminen ja kysymykset: