“Opin tunnistamaan omia tarpeitani ja pitämään niistä paremmin kiinni. Opin valtavasti hyviä, välttämättömiä oppeja uuden parisuhteen rakentamiseksi.”

“Olen erittäin onnellinen että tulin seminaariin, kokonaisuus oli toteutettu hyvin ja kurssin rakenne oli selkeä ja eteni johdonmukaisesti.”

“Kurssi yllätti minut positiivisesti. Jäin koukkuun syvällisiin keskusteluihin ja itsetutkiskeluun. Olen kiitollinen tästä kokemuksesta, ja lukuvinkeistä joita sain jatkoa varten. Kiitos Niina, että sain olla itsekäs kerran viikossa ja puhua suoraan minun ongelmista ja ajatuksista.”

“Opin kurssin aikana tunnistamaan menneisyyden vaikutuksia eroon ja siihen, millaiseksi ihmiseksi olen toiminnallani ja ajatuksillani kasvanut. Se oli voimakas ja käänteentekevä kokemus. Nykyisin elämäni on paljon enemmän itsestäni ohjautuvaa.”

“Suosittelen tätä eroseminaaria kaikille eronneille! Tällaista tarvitsisi moni yhdessä/parisuhteessakin oleva!”

“Niina, avaat mahdollisuuksia erilaisille näkökulmille ja pidät kaikkea esiin tullutta hyväksyttävänä. Mieletöntä ja oivaltavaa ilmapiirin luontia!”

“Tapanilan eroseminaari puitteineen kiitettävä, kokonaispanos on kuitenkin itsestä kiinni.”

“Opin eroseminaarin aikana kyseenalaistamaan itseni ja olemaan rehellisempi itselleni. Pystyn myös puhumaan naisten kanssa pelkäämättä.”

“Monen kurssin aiheen kohdalla ajattelin ettei tämä ole minulle ongelma, tiedän kyllä tämän aiheen. Mutta kun aihetta käsiteltiin, huomasin että olihan se ongelma. Olen jo suositellut tätä kurssia muutamille pareille.”

“Selkeä runko ja hyvin rakennettu kurssi. Suosittelen ehdottomasti.”

“Ilman kurssia en olisi päässyt eron prosessissa eteenpäin.”

“Avoin ja luottavainen tunnelma.”

“Suosittelen eroseminaaria, pisti ajattelemaan asioita syvemmin.”

“Ero voi olla oppimiskokonaisuus, ja tunteet ovat sallittuja.”

“Suurimpia ahaa -elämyksiä kurssilla oli se etten ole osannut kertoa suoraan mitä minä haluan ja tarvitsen parisuhteessa. Ja lisäksi se, että minun tehtävä on ensimmäisenä rakastaa itseäni, eikä toisen ihmisen välityksellä.”

“Eron syyt selkiytyivät, erityisesti oman toimintani vaikutus asioiden kulkuun.”

“Opin ymmärtämään enemmän ihmissuhteista ja parisuhteen ´lainalaisuuksista`.”

“Kaikista osioista jäi jotain mieleen – ennen kaikkea kurssi oli kokonaisvaltainen kokemus, joka auttoi ymmärtämään eroa, ihmissuhteita, kommunikaatiota…”

“Opin luottamaan, että kasvu on mahdollista aina, ja meillä kaikilla on oikeus onneen.”

“Avointa ja rohkeaa ohjausta, kiitos!”

“Niina, olit lämminhenkinen ja ihana tuki tässä oppimiskokemuksessa kohti parempaa tulevaisuutta.”

“Vertaistuki oli merkittävää.”

“Niinan aarrekarttakurssi oli ensimmäinen askel unelmieni polulla. Kurssilla oli ihana ja lämmin ilmapiiri. Niina oli erittäin läsnä ja vakuuttava ohjaaja. Kurssilla oli hyvin materiaalia tarjolla joka helpotti oman aarrekartan tekemistä. Unelmat konkretisoituivat ja usko tulevaan on vahva.”