Hyppy tuntemattomaan, uskalla!

Minulle on sanottu moneen kertaan, kuinka rohkea olen kun olen tehnyt muutoksia elämässäni. Tuntuu jotenkin hassulta, mielestäni moni muu on paljon rohkeampi. Olen kuitenkin päättänyt lähteä erilaisista elämäntilanteista, työstä tai parisuhteesta, kun päivittäinen olo on alkanut tuntumaan sietämättömältä. Olen viime viikkoina lukenut monesta eri paikasta siitä, kuinka masennus kertoo elämästäsi jotakin sellaista, joka kannattaisi muuttaa. Oma kokemukseni vahvistaa tämän. Toivon että mahdollisimman moni uskaltaisi tehdä muutoksia, jos on mahdollista että elämä ja jokapäiväinen arki voisi muuttua onnellisemmaksi. Kun pidämme itsestämme hyvää huolta, olemme miellyttävämpiä ihmisiä läheisimmillemme.

 

Alla ihana teksti Jenny Belizt-Henrikssonin kirjasta Sisäinen voima:

Hyppy tuntemattomaan

Monelle tuttu kaaos on turvallisempi kuin tuntematon mahdollisuus. Mutta entä jos ihana elämä alkaa vasta silloin, kun uskallat päästää irti vanhasta ja epätoivotusta? Mitä esteitä sinulla on irtipäästämiseen juuri tässä hetkessä? Pelottaako sinua kontrollin menetys, epävarmuus tai ehkä sittenkin epäonnistuminen?
Mieti, mikä asia pitää sinut jumissa vanhassa ja epäsopivassa. Mikä estää sinua siirtymästä kohti uutta? Muista, että hyppy tuntemattomaan avaa uusia ovia.

En ole täydellinen enkä aina onnistu, vaikka tekisin parhaani. On luonnolllista epäonnistua ja kokea epävarmuutta. En voi hallita kaikkea. Muutos on kuitenkin luonnollinen asia, ja useimmiten hyvästä, myös minulle. En jätä muutosta tekemättä siksi, että pelkään.

 

niina

niina@elamanhuolto.fi
No Comments

Post a Comment